Liikunta yhdistää -hanke liikuttaa Itä-Savossa

Savonlinnan East Volley juniorit ry on käynnistänyt vuoden 2022 syyskuussa Liikunta yhdistää -hankkeen. Hankkeen tavoitteena on maahanmuuttajien kotouttaminen liikunnan avulla sekä lasten ja nuorten hyvinvoinnin tukeminen. Hankkeen tavoitteena on myös kehittää liikunnan harrastamismahdollisuuksia hankkeen toiminta-alueella yhteistyössä alueen lentopalloseurojen sekä muiden urheiluseurojen, oppilaitosten ja liikuntaa järjestävien tahojen kanssa. Toiminnalla hanke tukee maaseutualueen vireyttä organisoimalla monipuolisia, pienen kynnyksen harrastusmahdollisuuksia lähelle harrastajia. Hanketyöntekijänä ihmisiä liikuttaa Lentopallolähettiläs Teemu Silventoinen.

Hanketoimintaa rahoittaa Enonkosken ja Savonlinnan maaseutualueilla toimiva Piällysmies-Leader. Edellämainitut paikkakunnat ovat myös hankkeen toiminta-alue

Kaikki mukaan liikkumaan!

Lentopallolähettiläs toivottaa kaikki tervetulleeksi mukaan liikkumaan sekä kokeilemaan ja pelaamaan lentopalloa! Ota rohkeasti yhteyttä Teemu Silventoinen ja hän opastaa miten ja missä pääset lajin pariin. Lentopallolähettiläs opastaa kaikkia; poikia, tyttöjä, nuoria, aikuisia, aloittelijoita, vanhempia, harrastajia, valmentajia, pelaajia — ihan kaikkia.

Jatkossa löydät näiltä sivuilta viikottaiset tapahtumat, pelivuorot ja niiden ajat sekä osoitteet, joissa pääset mukaan lajin pariin.

Lentopallolähettiläs

Teemu Silventoinen
044 7018404
lentopallolahettilas@gmail.com

Kuka
Lentopallolähettiläs on?

Minä olen Teemu Silventoinen, 27-vuotias urheilijanuorukainen kotoisin Savonlinnasta. Aloitin lentopallon harrastamisen viisivuotiaana, joten pallon kanssa olen ollut tekemisissä jo parikymmentä vuotta. Olen pelannut Mestaruusliigassa neljä kautta ja vähintään saman verran ykkössarjassa, joten harrastus on muuttunut matkan varrella hieman totisemmaksi tekemiseksi. Vaikka lentopallosta ja urheilusta on tullut enemmän totista, ei liikunnanilo ole koskaan unohtunut. Liikunta yhdistää -hankkeen parissa haluan liikuttaa mahdollisimman monia nuoria ja saada heidät nauttimaan liikunnasta. Uskon, että saamme hankkeella hyviä tuloksia ja kehitystä alueen lentopallotoiminnassa sekä monipuolisissa liikuntamahdollisuuksissa!

 

Mitä Liikunta yhdistää -hanke tekee?

Liikuntaa harrastamattomien lasten (ja aikuisten) määrä on huolestuttavan suuri. Haluamme hankkeella tarjota toiminta-alueellemme matalan kynnyksen, laadukkaasti ohjattuja liikuntamahdollisuuksia, joilla edistämme liikunnan harrastamista sekä alueen vireyttä. Käytännössä tämä tarkoittaa liikuntakerhojen järjestämistä kouluilla heti koulupäivän jälkeen ilman kustannuksia. Hankkeen tavoitteena on myös maahanmuuttajien kotouttaminen liikunnan avulla. Tulemme järjestämään liikuntatapahtumia yhdessä eri toimijoiden kanssa. Toimintaamme kuuluu myös alueen jo olemassa olevien lentopalloseurojen toiminnan tukeminen ja kehittäminen.

 

 

 

SEURAA SOMESSA

YHTEISTYÖKUMPPANIT

MAUNO SUIKKASEN SÄÄTIÖ