Lentopalloa ja monipuolista liikuntaa -hanke liikuttaa Itä-Savossa

Savonlinnan East Volley juniorit ry on käynnistänyt vuoden 2020 kesäkuussa Lentopalloa ja monipuolista liikuntaa -hankkeen. Hankkeen tavoitteena on kehittää lentopallon ja liikunnan harrastamismahdollisuuksia hankkeen toiminta-alueella yhteistyössä alueen lentopalloseurojen sekä muiden urheiluseurojen, oppilaitosten ja liikuntaa järjestävien tahojen kanssa. Toiminnalla hanke tukee maaseutualueen vireyttä organisoimalla monipuolisia, pienen kynnyksen harrastusmahdollisuuksia lähelle harrastajia. Hanketyöntekijänä ihmisiä liikuttaa Lentopallolähettiläs Jaakko Hakulinen.

Hanketoimintaa rahoittaa Heinäveden, Enonkosken ja Savonlinnan maaseutualueilla toimiva Piällysmies-Leader. Edellämainitut paikkakunnat ovat myös hankkeen toiminta-alue

Kaikki mukaan pelaamaan!

Lentopallolähettiläs toivottaa kaikki tervetulleeksi mukaan liikkumaan sekä kokeilemaan ja pelaamaan lentopalloa! Ota rohkeasti yhteyttä Jaakko Hakuliseen ja hän opastaa miten ja missä pääset lajin pariin. Lentopallolähettiläs opastaa kaikkia; poikia, tyttöjä, nuoria, aikuisia, aloittelijoita, vanhempia, harrastajia, valmentajia, pelaajia — ihan kaikkia.

Jatkossa löydät näiltä sivuilta viikottaiset tapahtumat, pelivuorot ja niiden ajat sekä osoitteet, joissa pääset mukaan lajin pariin.

Lentopallolähettiläs

Jaakko Hakulinen
044 7018404
lentopallolahettilas@eastvolley.fi

Kuka
Lentopallolähettiläs on?

”Nimeni on Jaakko Hakulinen. Olen koulutukseltani luokanopettaja ja minulla on pätevyys opettaa liikuntaa yläkoulussa. Lisäksi minulla on Lentopalloliiton II-tason valmentajakoulutus. Olen kotoisin Pielavedeltä. Savonlinnassa olen asunut lähes yhtäjaksoisesti syksystä 2012 saakka. Lentopalloa olen pelannut aina E-junioreista tähän päivään. Lentopallo, sekä liikunta ja urheilu yleensäkin ovat aina olleet suurimpia intohimojani, ja olenkin innoissani päästessäni edistämään muiden mahdollisuuksia liikkua ja pelata. Voisikin sanoa, että työskentelen unelma-ammatissani! Uskon, että samoin kuin aikaisemman Lentopallolähettiläs-hankkeen kautta, saamme myös Lentopalloa ja monipuolista liikuntaa -hankkeella hyviä tuloksia ja kehitystä alueen lentopallotoiminnassa sekä monipuolisissa liikuntamahdollisuuksissa!

Mitä Lentopalloa ja monipuolista liikuntaa -hanke tekee?

Hankkeen tarkoituksena on toimia vahvassa yhteistyössä alueen lentopalloseurojen kanssa kehittämässä lentopallotoimintaa entistä monipuolisempaan ja laadukkaampaan suuntaan: Entistä enemmän harrastusmahdollisuuksia ja harrastajia, laadukasta valmennusta jonka yhtenä vahvana tavoitteena on junioreiden hyvinvointi sekä toimivia seuraorganisaatioita. Lisäksi hanke järjestää ja kehittää yhteistyössä urheiluseurojen ja muiden liikuntaa järjestävien toimijoiden kanssa alueen kerhotoimintaa ja muuta monipuolista liikuntatarjontaa niin, että mahdollisimman monet lapset ja nuoret pääsevät helposti liikuntaharrastuksen pariin!

 

SEURAA SOMESSA

YHTEISTYÖKUMPPANIT