Lentopalloa ja monipuolista liikuntaa -hanke liikuttaa Itä-Savossa

Savonlinnan East Volley juniorit ry on käynnistänyt vuoden 2020 kesäkuussa Lentopalloa ja monipuolista liikuntaa -hankkeen. Hankkeen tavoitteena on kehittää lentopallon ja liikunnan harrastamismahdollisuuksia hankkeen toiminta-alueella yhteistyössä alueen lentopalloseurojen sekä muiden urheiluseurojen, oppilaitosten ja liikuntaa järjestävien tahojen kanssa. Toiminnalla hanke tukee maaseutualueen vireyttä organisoimalla monipuolisia, pienen kynnyksen harrastusmahdollisuuksia lähelle harrastajia. Hanketyöntekijänä ihmisiä liikuttaa Lentopallolähettiläs Teemu Silventoinen.

Hanketoimintaa rahoittaa Heinäveden, Enonkosken ja Savonlinnan maaseutualueilla toimiva Piällysmies-Leader. Edellämainitut paikkakunnat ovat myös hankkeen toiminta-alue

Kaikki mukaan pelaamaan!

Lentopallolähettiläs toivottaa kaikki tervetulleeksi mukaan liikkumaan sekä kokeilemaan ja pelaamaan lentopalloa! Ota rohkeasti yhteyttä Teemu Silventoinen ja hän opastaa miten ja missä pääset lajin pariin. Lentopallolähettiläs opastaa kaikkia; poikia, tyttöjä, nuoria, aikuisia, aloittelijoita, vanhempia, harrastajia, valmentajia, pelaajia — ihan kaikkia.

Jatkossa löydät näiltä sivuilta viikottaiset tapahtumat, pelivuorot ja niiden ajat sekä osoitteet, joissa pääset mukaan lajin pariin.

3 vs. 3 K-Rauta Savonlinna -kesäsarja

Kesäkuussa starttaa uudenlainen beach volley harrastusmahdollisuus Kyrönniemellä. Kahden viikon välein pelattavassa beach volley -kesäsarjassa pelataan kolmihenkisin joukkuein helpotetuilla säännöillä.

Pelipäivät 15.6 / 29.6. / 13.7. sekä finaaliturnaus 27. heinäkuuta. Pelit pelataan keskiviikkoisin kello 18:00 alkaen Kyrönniemellä.

Osallistumismaksu 50 € / joukkue. Osallistumismaksut käytetään alueen junioritoiminnan kehittämiseen.

Ilmoittautuminen ja lisätietoja: lentopallolahettilas@gmail.com tai whatsapp 044 701 8404.

Esite alla olevassa linkissä:

K-Rauta Savonlinna -kesäsarja

Lentopallolähettiläs

Teemu Silventoinen
044 7018404
lentopallolahettilas@gmail.com

Kuka
Lentopallolähettiläs on?

Minä olen Teemu Silventoinen, 25-vuotias urheilijanuorukainen kotoisin Savonlinnasta. Aloitin lentopallon harrastamisen viisivuotiaana, joten pallon kanssa olen ollut tekemisissä jo parikymmentä vuotta. Olen pelannut Mestaruusliigassa neljä kautta ja saman verran ykkössarjassa, joten harrastus on muuttunut matkan varrella hieman totisemmaksi tekemiseksi. Vaikka lentopallosta ja urheilusta on tullut enemmän totista, ei liikunnanilo ole koskaan unohtunut. Lentopalloa ja monipuolista liikuntaa -hankkeen parissa haluan liikuttaa mahdollisimman monia nuoria ja saada heidät nauttimaan liikunnasta. Uskon, että saamme hankkeella hyviä tuloksia ja kehitystä alueen lentopallotoiminnassa sekä monipuolisissa liikuntamahdollisuuksissa!

 

Mitä Lentopalloa ja monipuolista liikuntaa -hanke tekee?

Hankkeen tarkoituksena on toimia vahvassa yhteistyössä alueen lentopalloseurojen kanssa kehittämässä lentopallotoimintaa entistä monipuolisempaan ja laadukkaampaan suuntaan: Entistä enemmän harrastusmahdollisuuksia ja harrastajia, laadukasta valmennusta jonka yhtenä vahvana tavoitteena on junioreiden hyvinvointi sekä toimivia seuraorganisaatioita. Lisäksi hanke järjestää ja kehittää yhteistyössä urheiluseurojen ja muiden liikuntaa järjestävien toimijoiden kanssa alueen kerhotoimintaa ja muuta monipuolista liikuntatarjontaa niin, että mahdollisimman monet lapset ja nuoret pääsevät helposti liikuntaharrastuksen pariin!

 

SEURAA SOMESSA

YHTEISTYÖKUMPPANIT