Itä-Savo sai oman Lentopallolähettilään

Savonlinnan East Volley juniorit ry on käynnistänyt vuoden 2018 helmikuun alusta lukien Lentopallolähettiläs-hankkeen, jonka tavoitteena on lentopallon harrastusmahdollisuuksien kehittäminen ja tukeminen maakunnan itäisissä osissa sekä vireyden tuominen alueen liikuntatoimintaan ja sitä kautta alueeseen yleensäkin. Alueen lentopallon harrastajamäärät pyritään saamaan kasvuun sillä, että lajia pääsee jatkossa kokeilemaan ja harrastamaan asiantuntevan ohjauksen saattelemana mahdollisimman helposti riippumatta sijainnista. Lentopallolähettiläs jalkautuu eri kuntien ja kylien kouluille sekä niiden liikuntasaleihin.

Hanketta ovat tukemassa kahden vuoden ajan kaksi vierekkäistä Leader-aluetta, Piällysmies ja Rajupusu, joiden alueisiin varsinainen toiminta keskittyy. Piällysmieheen kuuluvat paikkakunnat ovat Savonlinna, Enonkoski sekä Heinävesi ja Rajupusuun kuuluvat Rantasalmi, Sulkava, Juva sekä Joroinen. Edellä mainitut alueet ovat myös Lentopallolähettilään toiminta-alue. Lentopallolähettiläänä toimii helmikuun alusta lukien East Volleyn edustusjoukkueestakin tuttu mies, pelaajavalmentaja Jaakko Hakulinen.

Kaikki mukaan pelaamaan!

Lentopallolähettiläs toivottaa kaikki tervetulleeksi mukaan kokeilemaan ja pelaamaan lentopalloa! Ota rohkeasti yhteyttä Jaakko Hakuliseen ja Lentopallolähettiläs opastaa miten ja missä pääset lajin pariin. Lentopallolähettiläs opastaa kaikkia; poikia, tyttöjä, nuoria, aikuisia, aloittelijoita, vanhempia, harrastajia, valmentajia, pelaajia — ihan kaikkia.

Jatkossa löydät näiltä sivuilta viikottaiset tapahtumat, pelivuorot ja niiden ajat sekä osoitteet, joissa pääset mukaan lajin pariin.

Lentopallolähettiläs

Jaakko Hakulinen
044 988 8988
lentopallolahettilas@eastvolley.fi

Kuka
Lentopallolähettiläs on?

”Nimeni on Jaakko Hakulinen. Olen koulutukseltani luokanopettaja ja minulla on pätevyys opettaa liikuntaa yläkoulussa. Lisäksi minulla on Lentopalloliiton II-tason valmentajakoulutus. Olen kotoisin Pielavedeltä. Savonlinnassa olen asunut lähes yhtäjaksoisesti syksystä 2012 saakka. Lentopalloa olen pelannut aina E-junioreista tähän päivään. Lentopallo, sekä liikunta ja urheilu yleensäkin ovat aina olleet suurimpia intohimojani, ja olenkin innoissani päästessäni edistämään muiden mahdollisuuksia liikkua ja pelata. Voisikin sanoa, että työskentelen unelma-ammatissani! Hankkeen aikana minun on tarkoitus kouluttaa itseäni lisää lentopallon, beachvolleyn sekä valmentamisen suhteen yleensäkin. Minulla on kova luotto siihen, että hankkeen kautta saamme alueen lentopallotoimintaan uutta, positiivista nousua!”

Mitä
Lentopallolähettiläs
tekee?

”Lentopallolähettiläänä tarkoitukseni on rantautua alueen kaikkiin kuntiin käynnistämään ja kehittämään toimintaa lentopallon ympärillä. Toiminta alkaa yhteistyössä seurojen, alueen koulujen ja muiden liikuntatoimijoiden kanssa käynnistettävistä kerhoista sekä harjoitusvuoroista, joille houkutellaan uusia innokkaita harrastajia. Pyrin myös aktivoimaan toiminnalle uusia ohjaajia ja valmentajia. Toiminnan käynnistyttyä tavoitteena on myös järjestää matalan kynnyksen turnauksia, koulutusta ohjaajille, yhteistoimintaa seurojen välillä, ohjata uusia joukkueita Power Cup -turnaukseen sekä ilmoittautumaan sarjoihin”.

SEURAA FACEBOOKISSA

No recent Facebook posts to show

SEURAA INSTAGRAMISSA

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Tule mukaan tukemaan paikallista nuorten liikuntaa!

Alueen Osuuspankit

Eevi ja Eemil

Tannisen säätiö